Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Primul Video De Pe Youtube

Primul Video De Pe Youtube

Care stie care a fost primul video de pe youtube? Primul clip urcat vreodata pe youtube!

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Care stie care a fost primul video de pe youtube? Nu îți vom spune ce poți să creezi pe youtube, dar avem responsabilitatea de a ne comporta corect față de spectatorii, creatorii și advertiserii noștri. Primul video de pe youtube a fost încărcat în 23 aprilie 2005, cu exact 15 ani în urmă.

Cum Să Asculți Videoclipuri Pe Youtube Cu Ecranul Mobil Dezactivat Tutoriale
vizitati articolul complet aici : https://ro.admininfo.info/c-mo-escuchar-v-deos-youtube-con-pantalla-del-m-vil-apagada
Convert and download youtube videos to mp3 (audio) or mp4 (video) files for free. Primul clip urcat vreodata pe youtube! 19 989 просмотров • 24 апр.

Trimisă pe 6 ianuarie 2012.

Pentru a câștiga bani pe youtube, va trebui să soliciți înscrierea și să fii acceptat(ă) în programul de parteneriat youtube (ypp). Pur și simplu utilizați snappea pentru a salva fișiere mp3 nelimitate. Primul clip urcat vreodata pe youtube!

Opiniatimisoarei.ro, cel mai tare site de stiri din timisoara si timis, cu informatii de ultima ora, anchete, reportaje, foto si video. Cele mai multe vizualizări au fost realizate de utilizatori cu vârsta între 13 și 17 ani, urmate de tipi cu vârsta între 35 și 44 de ani. Pur și simplu utilizați snappea pentru a salva fișiere mp3 nelimitate.

Prințul William și Kate Middleton și Au Lansat Propriul Canal De Youtube Primul Clip Postat De
vizitati articolul complet aici : https://alephnews.ro/entertainment/printul-william-si-kate-middleton-si-au-lansat-propriul-canal-de-youtube-primul-clip-postat-de-ducii-de-cambridge-video/
Dar cand au facut ei teste, nu au uploadat nimic? Până în ziua de astăzi, acesta este singurul material de pe canalul de youtube al lui karim. Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau.

Ăla micu de la lângă cifră dansează.

Depinde, daca este de un user uploadat. Ăla micu de la lângă cifră dansează. Astazi a fost cel mai urmarit pe youtube, chiar daca pare deosebit, de fapt este un trick ieftin.

Încărcat în aprilie 2015, videoclipul este al doilea cel mai vizionat video de pe youtube, cu un număr fie că te așteptai sau nu, primul pe lista celor mai vizualizate videoclipuri este psy, cu al său „gangnam style. As soon as the conversion is finished you can download the file by clicking on the download button. Care e primul video pe youtube?

Video Zece Ani De Youtube Cum S A Adaptat Platforma Plus Primul Clip Incărcat Go4it
vizitati articolul complet aici : https://www.go4it.ro/content/internet/video-zece-ani-de-youtube-cum-s-a-adaptat-platforma-plus-primul-clip-incarcat-14938523/
Alex radavoi, 7 years ago, tagged. Primul video de pe youtube a fost încărcat în 23 aprilie 2005, cu exact 15 ani în urmă. Se zice ca asta e primul film uploadat pe youtube.

Videoclipul are 1.606 milioane de vizualizări pe youtube și a cucerit un public foarte larg.

Pana in prezent, videoclipul care are o lungime de doar 18 secunde, a reusit sa stranga un numar de 60.078.348 de vizualizari si. Cele mai multe vizualizări au fost realizate de utilizatori cu vârsta între 13 și 17 ani, urmate de tipi cu vârsta între 35 și 44 de ani. Alex radavoi, 7 years ago, tagged.

Posting Komentar untuk "Primul Video De Pe Youtube"