Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Telefon Samsung Rezistent La Apa

Telefon Samsung Rezistent La Apa

Scris de dan la 8 octombrie 2010. Samsung a lansat o versiune a lui galaxy s rezistenta la apa, praf, socuri si alte conditii extreme.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Încărcător super fast de 25w inclus; Samsung s21 ultra, samsung a32, samsung a52, samsung a72 və digər. De data aceasta, samsung nu a mai vrut nici qualcomm, dar nici exynos.

Caz De Telefon Pentru Vivo Pro V11 Cumpara Ip68 Rezistent La Apa Caz Pentru Samsung Galaxy Nota 20 Plus Coque S20 Ultra 5g 360 Corp Plin Piscină In Aer Liber Telefon Rezistent
vizitati articolul complet aici : https://ieftin-top.cam/Stock/original_138457.html
Am testat și eu rezistența la apă, era prea tentant să văd dacă e pe bune reclama. Motorola defy este un telefon care rezista la apa, mai exact poate fi numit telefonul scafandru daca este sa luam in calcul ce spun producatorii, care afirma ca telefonul rezista in apa pana la o adancime de 1 metru. Nu este rezistent la apa!

Poate cel mai bun telefon rezistent!

Samsung s21 ultra, samsung a32, samsung a52, samsung a72 və digər. Oficial, sunt declarate standardele ipx5 / ipx8 si ip6x. Toate aceste telefoanele de mai jos sunt certificate ip68, astfel încât poți fi sigur că pot fi si scufundate în apă și nu doar la stropite.

Vând telefon rezistent la apă. Este rezistent la apa si la praf, are senzor de amprenta si senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac. De data aceasta, samsung nu a mai vrut nici qualcomm, dar nici exynos.

Telefoane Rezistente La Apa Praf Si Socuri Cum Le Identific Ce Aleg
vizitati articolul complet aici : https://shopniac.ro/telefoane-rezistente-apa-praf-socuri-11420/
Toate aceste telefoanele de mai jos sunt certificate ip68, astfel încât poți fi sigur că pot fi si scufundate în apă și nu doar la stropite. Și dacă îl încărcați vă veți bucura că vine cu quick charge 2.0. O surpriza este data si de prezenta unui procesor de la mediatek.

Vând telefon rezistent la apă.

Astfel, telefonul poate rezista 30 de minute la o adancime de un metru si jumatate, fara a fi afectat. Numai flagshipurile lor sunt rezistente la apa, si cateva modele din gama mid range. Și dacă îl încărcați vă veți bucura că vine cu quick charge 2.0.

E nevoie doar de o singura clipa de neatentie sau de un strop de ghinion ca telefonul tau sa „faca samsung s8 alaturi de samsung s8 plus vine cu un standard de protectie ip68, ceea ce il face un telefon rezistent la apa un timp mai mare de 30. Cele mai noi vesti legate de viitorul galaxy fold 2 indica faptul ca acest telefon ar putea fi rezistent la apa. O surpriza este data si de prezenta unui procesor de la mediatek.

Cumpara Pentru Samsung Galaxy A30s Caz Acoperire Dragostea Mei Caz Puternic Pentru Samsung A30s Rezistent La Apa Rezistent La Socuri Metalice Din Aluminiu Armura Caz De Telefon Accesorii Pentru Telefoane Mobile
vizitati articolul complet aici : https://afacere-piata.cam/Product/Price-53435/
De ce ai cumpara asa ceva? Toate aceste telefoanele de mai jos sunt certificate ip68, astfel încât poți fi sigur că pot fi si scufundate în apă și nu doar la stropite. Cele mai noi vesti legate de viitorul galaxy fold 2 indica faptul ca acest telefon ar putea fi rezistent la apa.

Vând telefon rezistent la apă.

Telefoane bune, ieftine marca samsung. Scris de dan la 8 octombrie 2010. Oficial, sunt declarate standardele ipx5 / ipx8 si ip6x.

Motorola defy este un telefon care rezista la apa, mai exact poate fi numit telefonul scafandru daca este sa luam in calcul ce spun producatorii, care afirma ca telefonul rezista in apa pana la o adancime de 1 metru samsung rezistent la apa. Și dacă îl încărcați vă veți bucura că vine cu quick charge 2.0.

Posting Komentar untuk "Telefon Samsung Rezistent La Apa"