Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Vizionat Clip De Pe Youtube

Cel Mai Vizionat Clip De Pe Youtube

Este unul dintre puținele clipuri realizate „am cumpărat cel mai mare foc de artificii din lume este titlul clipului postat de mr. Care este cel mai vizionat clip romanesc de pe youtube?

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Justin bieber, lady gaga, youtube, data: Vb prostii cel mai vizionat video de pe youtube are 150,000,000 de vizualizari e asta. A strâns 800.000 de vizualizări în mai puţin de 4 de ore de la lansare şi a devenit cel mai vizionat clip pe youtube românia.

Despacito Cel Mai Vizionat Videoclip De Pe Youtube A Fost șters Libertatea
vizitati articolul complet aici : https://www.libertatea.ro/entertainment/despacito-cel-mai-vizionat-videoclip-de-pe-youtube-fost-sters-2210400
Nu inteleg de ce e asta mult mai vizionat ca altele (a fost vizionat de aproape 33 de milioane de ori, in timp ce urmatorul, in ordinea numarului de vizionari, doar de vreo 16 milioane de ori). Baby a fost timp de mai bine de doi ani cel mai vizualizat. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos.

11 iul, 2017 15:55 0.

Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos. Desi este un videoclip regizat cu greu te poti imagina in postura actorilor de astfel de glume sinistre pot face mult rau celor slabi de inima. Beast, unul dintre cunoscuții vloggeri de peste ocean.

În prezent are 16.663.661 de vizualizări pe youtube, iar la o populaţie de 19 milioane de romani, putem spune că romanilor chiar ne plac manelele chiar dacă unii nu recunosc. Justin bieber, lady gaga, youtube, data: Mix muzica romaneasca de vara 2020 cele mai ascultate melodii de vara 2020.

Foto Cel Mai Vizionat Videoclip De Pe Youtube Despacito A Fost șters De Hackeri Diez
vizitati articolul complet aici : https://diez.md/2018/04/10/foto-cel-mai-vizionat-videoclip-de-pe-youtube-despacito-fost-sters-de-hackeri/
Cu 2,995 miliarde de vizualizări, 'despacito' a depăşit videoclipul 'see you again' al rapperului wiz khalifa, de pe coloana sonoră a filmului 'fast and la jumătatea lui iulie, 'despacito', interpretat de cântăreţul portorican luis fonsi, a devenit cântecul cel mai ascultat în streaming din toate timpurile. Videoclipurile ei au atras 251 milioane de vizualizari in octombrie 2018, iar canalul ei a zburat in topul graficului de performanta youtube cu. Balvin (1,40 de miliarde de vizualizări) 3.

Top 10 cele mai vizionate videoclipuri muzicale pe youtube în 2018:

Mix muzica romaneasca de vara 2020 cele mai ascultate melodii de vara 2020. Youtube a realizat şi un clasament în care nu au intrat decât videoclipurile oficiale ale artiştilor. Are peste 2 miliarde de vizualizări!

Mix muzica romaneasca de vara 2020 cele mai ascultate melodii de vara 2020. Beast, unul dintre cunoscuții vloggeri de peste ocean. Baby a fost timp de mai bine de doi ani cel mai vizualizat.

Top 10 Cele Mai Vizionate Clipuri Pe Youtube In 2020 Stiri Md
vizitati articolul complet aici : https://stiri.md/article/international/top-10-cele-mai-vizionate-clipuri-pe-youtube-in-2020
După mai bine de patru ani de domnie neîntreruptă pe youtube, videoclipul gangnam style a ajuns luni, 10 iulie, pe locul al doilea pe youtube, iar titlul de dincolo de virale și clasamente la nivel global, ne interesează pe ce au dat click românii cel mai des pe youtube. Cuprinși de spiritul sărbătorilor, reprezentanții youtube au întocmit topul celor mai vizionate videoclipuri cu tematică de crăciun, din toate timpurile. De altfel, cei doi „premianți mai figurează o dată în top, pe locul 4, cu un duet pe piesa cântăreței.

De altfel youtube.com a devenit o sursa de informatii si pentru programele de stiri, cu toate ca informatiile respective au fost observate la televiziunile.

Youtube downloader este o soluție care vă ajută să descărcați cu ușurință orice tip de suport media. Cel mai vizionat clip de pe youtube din romania dar si cel mai vizionat clip in romananu vorbim despre: Pe locul doi se afla baby al lui justin bieber care a devenit in iulie 2010 cel mai vizionat videoclip de pe youtube;

Posting Komentar untuk "Cel Mai Vizionat Clip De Pe Youtube"